Pod taktovkou zkušeného šéfkuchaře Radka Holíka vzniká každých 14 dní aktuální nabídka - nenaleznete u nás stálý jídelní lístek, ale vždy sezonní speciality z čerstvých surovin.

        

Část surovin pochází z vlastní farmy Equifarm z Jižní Moravy (www.equifarm.cz) – mj. hovězí maso z pastevně odchovaných býků, bylinky, ovoce a zelenina.

Víno, které u nás můžete ochutnat, patří do produkce společnosti Šlechtitelské stanice Vinařské Velké Pavlovice (www.slechtitelka.cz), prémiového moravského vinařství. A protože ctíme kraj, z kterého pocházíme, najdete zde na čepu Pilsner Urquell i Gambrinus.    

V prostorách restaurace naleznete dětský koutek a 60 míst k sezení. V letních měsících lze posedět na prostorném dvoře, kapacita sezení až 60 osob, je zde venkovní dětské hřiště s pískovištěm.